Mobiloperatören Hallon

Det finns otroligt många mobiloperatörer på den svenska marknaden och sedan flera år tillbaka är Hallon en av dem. Det är en mobiloperatör som är Tres lågprisvarumärke och det är det som är Hallons USP, Unique Selling Point, att de verkligen håller nere priserna. Det är svårt att hitta en mobiloperatör som kan matcha priserna som Hallon erbjuder. Framförallt om du är barn, student eller pensionär då de har ännu bättre priser för dessa kategorier av människor. Det finns ingen bindningstid på Hallon och det gör att det alltid är enkelt att byta till något annat om man inte är nöjd. Det i sig är en garant för att de flesta kommer att bli nöjda, Hallon vet att de flesta kommer att stanna kvar.

Vilket mobilnät använder Hallon?

Hallon använder samma mobilnätverk som Tre eftersom att de är ihopkopplade. Det har inte den bästa täckningen vilket är den vanligaste kritiken som framkommer mot Hallon och även Tre. Det kan vara så att i vissa delar av vårt land kan det vara svårt att använda sig av Hallon eller Tre men generellt sett så funkar det väldigt bra. Bor du i en storstad eller någonstans som inte räknas som ”långt bort” så kommer du väldigt sällan ha problem med täckning. Framförallt inte i Södra delarna av Sverige där täckningen är i stort sett 100%.

En annan sak som ibland får lite kritik hos Hallon är att det är så stor skillnad på deras paket. Det finns inte så stort utbud och man måste välja ett paket som antingen är ganska litet eller ganska stort. Det kan göra att många inte hittar ett paket som passar just deras surfpott. Det billigaste priset gör det antagligen värt det dock.

För att hålla nere priserna så har Hallon istället en kanske lite sämre kundtjänst än andra abonnemang. Kanske inte sämre när man kommer fram men det kan vara svårt att komma fram till kundtjänst då deras öppettider är ganska korta. De har dock en chattfunktion på sin hemsida som fungerar alldeles utmärkt bara man tajmar in när man vill kontakta dem.

Spara surf oändligt

En av de absolut bästa sakerna, med Hallon, förutom det nämnda priset, är att det går att spara surf i oändlighet. Den surf du inte använder kommer aldrig försvinna utan bara läggas på nästa månads surfpott. Det gör att du kan spara upp en hel del surf till gånger då du verkligen behöver den.