På jakt efter ett bra CRM online?

Om du, som rubriken undrar, är på jakt efter ett bra CRM online så skulle vi vilja tipsa dig om Yoddla. Yoddla är ett webbaserat affärsstödsystem med enkelheten i fokus. Tanken är att man enkelt ska kunna skapa ordning och reda och en bra översikt där man får ett helhetsperspektiv från kundanskaffning till slutförd affär. I Yoddla kan man följa varje affär från lead till faktura, och man kan också påverka mycket av innehållet själv, som till exempel att styra vem som har tillgång till vad, skapa egna CRM-taggar och koppla ihop Yoddla med andra system.

Hela poängen är att man ska bli mer effektiv och slippa lägga tid på onödiga saker. Yoddla skapades faktiskt från början för att företaget som utvecklade det inte tyckte att det fanns något affärssystem som mötte deras behov. Så istället för att behöva välja mellan att använda system som var för dyra och omoderna eller som hade för få eller för många och därmed onödiga funktioner så utvecklade de helt enkelt ett eget system. Då kunde de plocka de bästa bitarna och samtidigt skapa nya lösningar för sådant som saknades.

Yoddla är utvecklat för att vara enkelt och användarvänligt, och det är dessutom en väldigt prisvärd tjänst. På startsidan på yoddla.com kan man räkna ut sin fastna månadskostnad genom att ange hur många användare man vill vara. Man får dessutom prova tjänsten kostnadsfritt i 14 dagar, och sedan bestämma sig för om man vill fortsätta eller inte. Det är helt enkelt en väldigt bra deal.

De allra bästa produkterna är oftast de som är byggda efter utvecklarens egna behov, för då vet man att produkten har kommit till av en anledning, och att den anledningen inte bara är att tjäna pengar. Nu kan du tjäna pengar på att använda dig av Yoddla, som både är billigt, enkelt och riktigt bra!