Photos from Telenor Sverige’s post

Sofi Fahrman @sofifahrman1 säger: ”Bra uppkoppling är nyckeln till framgång. När jag tittar tillbaka på mina senaste år så kan jag bara konstatera att JAG ÄLSKAR mitt nuvarande hemmakontorsupplägg. Herregud vad många gånger jag svurit över dålig uppkoppling…(på flygplatser och plan med en energifylld dotter, jobbandes nätter från hotellrum, studios och på diverse semestrar). Jag har varit kund hos @telenorsverige sedan jag flyttade hem till Sverige, och nu vill jag lyfta deras wifi-router med bredbandsabonnemang. En wifi-router som har vunnit både designpris och blivit bäst i test gällande snabbhet och täckning. Läs mer på telenor.se/wifipromo och ta del av deras exklusiva erbjudande!” #sofifahrman #wifi #wifirouter #router #bredband #uppkoppling #telenor

Läs hela nyheten här