Photos from Telenor Sverige’s post

Henrietta Fromholtz @henrietta.fromholtz om att älska teknik och uppkoppling: ”Ja, jag är tekniknörd, mån om look, att ha Instagramvänligt runt om mig, alltid uppkopplad på allt och har nu precis köpt hem nya vitvaror som är just uppkopplade på wifi. Ibland kan jag känna “shame on me”, för vi pratar ofta om skam ihop med uppkopplad, jämför varandras aktiva timmar på iPhone osv. Men jag är glad över teknik-freaket i mig och att gilla Instagramvänligt. Nu hjälper Telenor mig att ta min uppkoppling next level. För så vi lever krävs bästa uppkoppling och helst snabbast på marknaden. Där har vi Telenors nya wifi-router. Slår varenda konkurrent på punkterna! Den har dessutom vunnit ett designpris. Så välkommen hem till vårt hem! Du som följer mig har nu möjlighet att köpa bredband hos Telenor för ett extra bra pris (tjena bytte förra året till Telenor efter för många år hos en gamling). Gäller dig som är ny kund och går in via länken telenor.se/wifipromo. Wifi-routern ingår fritt!!!” #wifi #wifirouter #bredband #uppkoppling #telenor #henriettafromholtz

Läs hela nyheten här