Elsa Billgren @elsabillgren berättar om varför hon valt Telenor och vår prisvinnande wifi-router: ”Jag jobbar med det jag älskar…

Elsa Billgren @elsabillgren berättar om varför hon valt Telenor och vår prisvinnande wifi-router: ”Jag jobbar med det jag älskar mest. Gamla klänningar med historia, tjejer som ger mig förtroendet att få dem att känna sig trygga och ursnygga, texter, foton och berättelser. Telenors nya wifi-router är så snygg så den får stå framme. Den har vunnit skönhetspris men har också blivit bäst i test i snabbhet och bäst täckning! Just nu kan du som följer mig köpa bredband hos Telenor till ett extra bra pris. Gäller dig som är ny kund, och endast via länken telenor.se/wifipromo. Routern ingår såklart!” ✨ #elsabillgren #telenor #bredband #wifi #wifirouter

Läs hela nyheten här